måndag 13 februari 2012

Livet stormar på...

Hallojs raringar..

Förlåt ända in i hjärteroten att jag inte hunnit tassa runt hos er. Dä ä lite mye nu liksom. Men men allt kan ju bara bli till de bättre eller hur. Varför ska man gnälla, jo ibland är de skönt faktiskt. Bara gnissla ur sig lite skrot i maskineriet. Sen blir de sååå gött. Jo hem till Sverige se på Hjalmars Burlesk de var såå kul. Skrattade så tårarna rann. Första gången jag var på mat och revy. En klar hit. Fin middag, gott och dricka. Sen hemma en dag och tillbaka till Norge igen. Men nu har min rangliga, skröpliga, ankomna kropp sagt stopp. Allt detta resande tär för mycket. Tre helger på rad med ca hundra mil varje gång. Så nu har två tänder rykt..Hahaaa ja jag biter ihop tänderna och har spänningar i kroppen när värken blir för hemsk. Jodå har skena men den ryker den med eller så ligger jag på den. Men nu får man ta sig en rejäl funderare och dra i nödbromsen. De var gnället då..Fjompen med sin Älskade Fjolla som han ömt behandlar varje gång han kommer hem.Hem Ljuva Hem...


Har några lediga dagar framöver då ska jag tassa runt och se vad ni har för er i Bloggia. Här väntas snöstorm framöver. Och jag ska försöka finna mig en tandläkare, usch och fy.. Tur att vi har en spade med motor iallafall med förare och allt...


Imorgon är det Alla Hjärtans Dag och jag önskar er den allra bästa. Tänk nu är det sju år sedan Mannen stormade in på vårdcentralen där jag jobbade med ringen i ena handen, en bukett rosor i den andra och friade. Ja jisses .. Ha nu den bästa dagen raringar. Var rädda om er och alla nära, kära och okära. Tack för att ni finns och värmer...Kramar Lisa

13 kommentarer:

 1. Men...menar du allvar!!?? Har du bitit av 2 tänder?? Det är ju helt FRUKTANSVÄRT i så fall och du MÅSTE få till en ändring! Så här KAN du inte ha det!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Aj aj aj.. Ta det lugnt och tagga ner lite... Inte bra att stressa på och gasa på det viset..

  Men så gulligt frieri av mannen din.. Mysigt!!

  Ha nu en fin dag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Hallå där hjärtat!
  Hoppas innerligt att du tar din kropps tillsägelser på största allvar nu och lugnar ner dig ett par hekto. När kroppen inte orkar längre och säckar ihop för att man inte har lyssnat är det inte roligt längre.
  Önskar dig en underbar dag och sänder dig många hjärtan idag vännen.
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 4. God morgon gumman
  Men nu!!!får du lugna ner dej lite.
  Men se till att gå till tandläkaren och åk upp hit sen hi hi nä då ta de bara lugnt,men om du åker upp nån dag så hör av dej!!
  Hi hi gullig gubben va då :)
  Ha de så bäst nu och chilla ner lite .
  Kramen Nettan

  SvaraRadera
 5. Godmorgon!!
  Men älskade vän..vad är det du skriver!!! Snälla..du måste verkligen ta dej en riktig funderare...på detta med pendlande och jobb!
  Förstår att du behöver ha ett jobb..men detta är ju inte klokt!!
  Hoppas att du får tid hos tandl..snabbt!!
  Var rädd om dej...för som du vet...det finns bara en som DU!!!
  Kram och ha en bra dag..vännen/Annika

  SvaraRadera
 6. Hej goa du..
  Håller nog med övriga här att det signalerar att du måste ta tag i detta..även om det också är jobbigt..men vet också att allt är inte bara...själv kämpar vi med ett av barnbarnen som är under en Aspergerutredning med allt vad det innbär..och dessa krångliga instanser som bara skjutsar allt fram och tillbaka i flera år..så jag förtår dig ..det är inte bara att ta tag i..det är så mycket runt allt..beundrar iallafall ditt possitiva tankesätt mitt i allt..♥..Kram och ha en fin alla hjärtans dag idag..♥

  SvaraRadera
 7. Hej, länge sen nu jag hälsade på, men ditt liv far fram. Ta hand om dig nu och fundera på vad som skulle kännas bra för dig, så du får må bra! Kram Christina

  SvaraRadera
 8. Nämen vad tråkigt att kroppen inte vill. Hoppas det ordnar upp sig om du tar det lite lugnt. Har inte fattat hur du orkat med detta farande över huvud taget!! Hoppas att det gick bra med tandläkare också.
  Vad romantiskt av din gubbe. Här var det en annan som fick fria. På skottdagen för 12 år sen!! Han fick ju aldrig tummen ur så det var lika bra att ta det i egna händer, haha.
  Hoppas du har en bra dag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 9. Hej Lisa! åh vad jag beundrar dig som far fram o tillbaka! det måste slita på kropp o knopp...årstiden gör väl sitt till också! Önskar dig hur som helst en fin alla ♥ dag o var rädd om dig! kram kram Jessica

  SvaraRadera
 10. Oj oj oj, dags att tagga ner Lisa. Låter lite väl häftigt med så mycket åkande inom så kort tid. Ta hand om dig...gubben och Fjompen vill garanterat ha dig kvar i gott skick:)
  "Era" rådjur är ju helt underbara, vilka fina kort.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 11. Hejsan min vän...

  Det låter inte bra med stressen.. dags att tagga ner lite och ta hand om dig, vännen!

  Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag!
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 12. Hej vännen!

  Kikar in och hoppas att du har haft en fantastiskt bra alla hjärtans dag!
  Jag skickar massa hjärtan till dig för du är en så go bloggvän ♥♥♥

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 13. Hej Lisa!

  Men det där låter ju inte bra, att stressa så du tappat två tänder!

  Herregud vad det passar bra att du vunnit Boken och Morgonpeppingkorten från Kreativ Insikt! Det känns verkligen bra att just ditt namn var på en av lotterna!

  Hör av dig på mail blommiga.rutan@gmail.com med din adress så skickar vi ditt paket redan imorgon, så har du det på fredag!

  Kramar Anncathrine

  SvaraRadera