torsdag 12 januari 2012

Nu är det nära...

Hallojs Raringar,,

Här har det bara varit jobb och sova några dagar, manfall på jobbet, Virus som härjar besinningslöst just nu, men jag har lyckats lura det än så länge. En kväll i veckan när jag skulle byta om och åka hem var jag så trött att jag bröt ihop av skratt när ställningen till våra använda jobbkläder vek ihop sig på ett underligt sätt. Skrattade så tårarna rann och ingen fatta nåt. Blev ju ännu värre. Men inte ska man klaga på att man får skratta eller hur..Jaja hon är ju svensk sa dom bara. Men imorgon är det äntligen dags att styra huven mot Sverige, snart tre veckor sen. Gissa om jag saknar MIN SÄNG. Får väl ta den på ryggen hit eller nåt. Var så vackert och snö här men nu har det börjat regna och töa igen, fyyy så trist. Kan man inte få lite gosig riktig vinter snart. Inte har mitt motionerande kommit igång igen heller. Efter hårdsatsningen på 30 minuter löpband varje dag med efterföljande benhinneinflammationer så har det liksom inte känts så lockande. Att man aldrig ska lära sig ta de med måtta och starta lugnt, nääää inte jag inte... Men somliga straffas ju fort som sagt, hahahaa.. Jaja jag ska komma igång igen helt klart måste få till benen bara. Nu är det Voltaren gel och piller som gäller men de tar sig. Går ganska likt en människa igen. Som grädde på moset slog jag ju till med såna där skor med rundade sulor ni vet och det var nog inte så smart med de på samma gång, men jag studsar fram så gott de går.
Har börjat längta efter vårliga inredningar så smått och nog suger de lite i fiffis fingrarna..

Flera av köpekärringas fynd, visst är hon söt lilla flisan...Lilla burken ville också med hem ...Fann sina platser direkt på pigtittaren...Fick bli ett par vingar också för de får man aldrig för många av, iallafall inte jag. Är nåt magiskt med dom. Men nu mina rara söta tassisar ska jag natta in för att jobba en dag till och sen ÄNTLIGEN få  åka hem. Vet snart inte var det är...

Tack för att ni finns och tassar in till mig alla underbara. Ha en underbar helg och gör nåt mysigt med era nära och kära. Var rädda om er och varandra...

Kramar Lisa

15 kommentarer:

 1. Gott för dig att få åka hem, men kör försiktigt!
  Fina saker du skaffat dig, rart för ditt hem!
  Trevlig helg på dig!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Hejsan vännen!
  Förstår att du längtar hem efter en så pass lång tid i Norge med intensift arbete.
  Tråkigt det där när man blir ivrig och kroppen säger ifrån. Har gjort såna misstag flera ggr och säkert kommer det bli frer, att man inte lär sig ;).
  Så fina saker du köpt. Flickan var verkligen bedårande.
  Ha en bra kväll och sov så gott.
  Kramar Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Gokväll vännen!! Förstår att det skall bli skönt att komma hem till sin egen säng!
  Åhh så fin bild och underbara vingar!!
  Du får komma hit..så kan vi sporra varandra med motionen..hihi..
  Kör försiktigt hem..och ha det så gott du kan!!
  Var rädd om dej vännen!! Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Du lilla Lisa,vad du grejsar...Ska du hem nu då till kära Sverige! Kör lugnt för det kan bli halt...fina saker du hittat..Kram på dej ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 5. Måste skratta när du skrev om dina nya skor,studar fram...herregud, tänk på benhinneinflammationen. Är som dig, ska alltid ta i så man skiter ner sig. Finns inget mellanting, antingen eller. Skulle till tandläkaren en gång i tiden. Hade inte varit på flera år eftersom jag har tänder som alltid klarar sig. Nu blev jag lite nervös så jag borstade som en galning veckan innan besöket...resulterade i att mitt tandkött var fullständigt söndertrasat när jag öppnade munnen hos tandläkaren. Han tar då massor med fotografier för att kunna visa för sina praktikanter ett riktigt nitiskt skräckexempel.
  Suck!!

  Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!

  Visst är det härligt med vinter - och jag håller med dig - våren ska inte komma riiiiktigt än!!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 7. Kör försiktigt hem sedan efter du jobbat klart..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Halloj
  Gud såna skor köpte jag för flera år sen och pröva en gång hi hi kändes som man va på fyllan hi hi så dom hamna i garderoben.
  Kör lugnt till sweden och ha de så härligt hemma:)
  Ja vi kanske ska åka till din bod och kolla efter fynd hi hi
  Kramar Nettan

  SvaraRadera
 9. Hej vännen var ett tag sedan jag var inne på min blogg,hoppas du piggnar till snart igen.

  SvaraRadera
 10. vilka vackra fynd... Nej änglavingar kan man inte få för många av;) Härligt att du snart ska få åka hem igen, hoppas resan går bra.

  Önskar dig en härlig helg

  SvaraRadera
 11. Har nåt inne hos mig som du får om du vill ha...snart är det nämligen kört för din del, du har så många följare:))
  Kram Annika

  SvaraRadera
 12. Hej vännen! Jag hoppas att du har fått en fin början på det nya året även om det mest har inneburit jobb. Jag hoppas att du har en lång skön ledighet som väntar här hemma i Sverige . Kram kram

  SvaraRadera
 13. Kikar in för att önska dig en trevlig kväll:)
  Kram Emma

  SvaraRadera
 14. Hej Lisa...Du har en liten utmaning inne hos mej,om du vill o kan o vågar...kramis Gunilla

  SvaraRadera
 15. Hej hej! :o)

  Du hälsade på i min blogg Juletid före jul. Tack så hjärtligt för kommentaren. Tittade in till dej då men kunde inte kommentera. Sedan föll det tyvärr i glömska.

  NU hittade jag hit igen! Vad kul! Vilken fin blogg du har.

  Jag har startat en ny blogg och hälsar dej varm välkommen dit!

  Kram
  Monika

  SvaraRadera