lördag 11 juni 2011

Pingst, hänryckningens tid.......

Halloj sötisar där ute......
Pingsten är här, jag är hemma i Svedala.Livet är bara sååå ljuvligt. Sovit i sköna sängen men har en huvudvärk som heter duga ändå. Skyller på släpandet av snabelapan igår.
Pinsgt får mig alltid att tänka på bröllopp. Trodde inte jag skulle gifta mig nån gång i livet men så kom ju Mannen då. Med hela drömsenariot, knäfall, rosor och ring. Störtade in på mitt jobb på alla hjärtans dag och ja det kunde ju inte bli annat än JA.
Brölloppet var ju en historia de med. Fick sitta på en parkering med bestman och tärnan i en timme eftersom ringbäraren (vårt älskade barnbarn Ludde) åkt vilse med sina föräldrar. Så där satt vi i en cab och väntade, gissa om folk tittade. Jag skulle ju som brud komma sist var det meningen.
Men det såg nog mera ut som en runaway bride där vi stod....

När så äntligen ringbäraren var på plats så hade mannen glömt hämta brudbuketten. Vänta igen. Sen glömde han vad jag hette under vigseln frmme hos prästen. Själv fick jag plötsligt se mitt strumpeband ligga framför mig vid altaret nedanför prästen. Och resten ska vi inte prata om ens.


Men det är nu snart fem år sen och det var en underbar dag med många roliga minnen. Ha nu den bästa av alla pingstaftnar ni goa söta som tassar in för en titt....

Kramar Lisa

6 kommentarer:

 1. Bröllop är härligt! Bara inte ens eget!!! Mitt var en mindre katastrof! Min sons var precis som man önskar att alla skulle få ha! Nu väntar jag bara på att de andra tre barnen ska gifta sej! Så man får gå på bröllop! Ni ser väldigt lyckliga ut på fotot!

  SvaraRadera
 2. Hi hi de kan bli lite mycke ibland...
  Men va fina ni va :)
  Ja de börjar bli dax för en date nu snart hi hi de va ett tag sen nu ... är lite mycke igen nu (tråkigheter )men de tar vi sen .
  Ha en skön helg hemma i sverige
  Kramen Nettan

  SvaraRadera
 3. Haha - det låter som ett alldeles underbart och lite smått tokigt bröllop! Så vacker du är i vit skrud. =)
  Ha en fin helg.

  kram Emma

  SvaraRadera
 4. Hahaha så kan det gå, men vad gör väl det?;))) Så fin du är på fotot!!!

  Önskar dig med en riktigt fin pingst!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Den dan kommer du alltid att minnas :) håller med ovanstående såå fin du var! Ha en skön Pingstdag! kramizar Jessica

  SvaraRadera
 6. Nämen oj så jag fnissade nu när jag läste detta... det måste tyda på ett innehållsrikt och roligt äktenskap med en sådan start!!! Hihi...:)

  Och ooooh så vacker brud du var!!! Grattis till era fem år!!
  KRAM (till er båda:)

  SvaraRadera