torsdag 7 juli 2011

Hemmaaaaaaaaaaa....

Hallojs raringar..
Äntligen hemma. Vet ni hur skönt det är. Snart blir jag väl som Fjompen, lägger mig på rygg och rullar runt på mattorna när jag kommer hem. Vilket regnväder vi plöjde genom när vi åkte hem, såg inte ett dugg kan jag säga. Fjompen hatar regn så han försökte gräva ut sig ur buren. Själv höll jag i mig medans Mannen såklart inte tyckte det var nåt. Lite regn var väl inget att krypa fram för, plus lite väl valda ord om bilisterna framför. Men nu sitter jag här iallafall medans Fjompen har en gostund i sin korg med alla sina leksaker. Ikväll blir det tidig date med JB för jag är sååå trött. Nu måste de bli större säng i Norge snart, innan jag ser ut som ett S. Brölle den brölande tjuren ni vet , jo han har kommit hem till gården igen. Ingen lycka när det gäller Snigelfällan heller, funderar på att kontakta radiokanalen jag hörde det på. Fast Mannen vill inte det. Tycker inte jag ska göra bort mig mera. Men jag vet att den finns....Fick lite snygga bilder från Hemtex
tycker att dom här löparna var snygga
faktiskt. Kommer nu till hösten

Tabletterna var inte heller helt fel eller
hur.
Kökshandduken är också fin.
Kommer nog att gå på lite jakt
efter dessa saker som jag tyckte
var riktigt snygga. Kolla gärna
in på Hemtex.se fanns fler fina
saker.


Måste ju bara hälsa alla mina nya följare varmt välkomna. Tack för goa kommentarer alla söta. Ha de nu så allra bäst, var rädda om er och en
skön solig fredag till er....

Kramar Lisa

6 kommentarer:

 1. Tack gumman...Lika roligt att titta in här o läsa lite roligsa saker som händer i ert liv...Nu är Ernst ur mitt liv för denna veckan( Mannen gillar inte honom,konstigt) Hihihi...ha det gott Gunilla ♥

  SvaraRadera
 2. Tack för dina..alltid lika rara kommentarer hos mej!
  Bredare säng..hmm...då kommer du ju längre ifrån..både mannen och Fjompen..hihi...ngt att fundera på!!
  Skrattar lite dels över tjuren och sen "fällan"
  Önskar dej en god natt..och hoppas att du får sova gott!!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Ja bäst är hemma ändå :)
  JA hennes känsla kan man inte föreställas sig, hon mår fortfarande väldigt dåligt och jobbar inte helt än. Hon kämpar på !! med goda vänner hjälp.
  Jag äter panocod, två tabletter på morgonen, sedan en till lunch och en till mellis :) Och så sover jag på en gammal anti deprisiv tablett som heter Tryptisol. Gör att jag kan slappna av och somna utan så mycket värk. De tar jag två av varje kväll. Så nu sover jag oftast hela natten, förut vaknade jag säkert 15 gånger per natt.
  Men jag vaknar tidigt och då måste jag gå upp. Annars kommer värken direkt. Men jag hinner med väldigt mycket på en dag ;) hihi.
  Vad tråkigt att höra att du också har samma, men vi är mååånga i landet/ världen.
  Vilka fina saker du hittat de vill jag ha.
  Sov gott i din "breda " Säng
  Kramkram / Nettan

  SvaraRadera
 4. Heeeeeej vännen! =)
  Som jag har längtat efter att få hälsa på här igen och så härligt att få läsa dina goa kommentarer!
  Har du hittat din radio än? Misstänker att de där superfina sakerna från Hemtex oxå kommer att ta slut i ett nafs - jättefina!
  Ha det så himlans bra och rulla inte in dig fullständigt i mattorna nu! ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. god dagens :) Klart jag delar med mig;)
  Vi måste hjälpas åt mer i världen !! Det är lätt att knapra för mycket av något så kroppen liksom blir imun... Jag får en bra lindring av tabletterna så jag funkar i vardagen, men så tar jag många korta pauser under dagarna. Kanske en och annan tio-minutersnap också. Det är viktigt!!
  Nu ska jag fara till en god vänn ( utbildad terapeft,,, hur skutton stavas det ) hihi hjärnsläpp:) Ja jag
  Ha det så gott så höres vi !! <3
  Kramkram / Nettan

  SvaraRadera
 6. wonderful dear Lisa I love this tablecloth, pure white with lovely print, beautiful!
  have a sunny weekend
  Astrid

  SvaraRadera