lördag 3 december 2011

Grå, gråare, grått.....

Hallojs goa raringar...

Ber om ursäkt att inte dragning kommit till skott ännu i Mannens utlottning. Ibland kommer de gråa skyar och de har inte riktigt lättat ännu. Är inte själv i Norge just nu men åter måndag och då lovar jag
att senast onsdag kommer de att finnas en vinnare. Hoppas alla ni goa som velat delta kan FÖRLÅTA mig. Är jätteledsen för strulet....

Är just nu i Dalarna och ska följa äldste sonen till flyget imorgon. Han skall ut på sin första flygresa och dessutom lång också, till USA. Lilla gubben han blir svettig bara han ska åka buss eller båt annars så han är nervös kan jag lova. Men han måste dit för han har fått jobb där inom IT, så jag är en mycket stolt mamma. Kommer bära han in på planet om de behövs....
Igår var vi och köpte lite snofs kläder och klippte han. Han tyckte de var jättepinsamt att gå med mig i affärerna, jag är som ett yrväder enl honom. I skoaffären rasade en hel hylla skor när jag tog en, hhahaa. Han var röd som en tomat. Det var faktiskt inte mitt fel jag tog bara i en sko... Såg en helt underbar shabby affär också men han vägrade släppa in mig där. För mycket ömtåliga saker tyckte han...

Ryggen bultar på men de ska lösa sig. Kan ju gå och böja mig sååå de är OK. Har ju ingen väg tillbaka längre eftersom FK än en gång lurade mig och tog tillbaka sitt beslut om att jag skulle få pröva arbeta i Norge. De tom backade tillbaka beslutet till 1 maj i år och tog bort allt för mig från detta datum. Ljög mig rakt upp i ansiktet på sina möten.De skulle göra alltför att bevara min sjukpenning så jag kunde komma tillbaka om jag inte klarade jobbet. Kontaktade tom en högre chef och fick OK eftersom det var en ovanlig situation..Jaja, de är ju allsmäktiga sååååå. Först blir man påkörd i jobbet och får inte ett öre av dom i ers, för deras förtroende läkare anser inte att jag stämmer med hans direktiv. Fast andra experter säger de så jag vet åtminstonde att jag inte är galen i de fallet ....

Har ett grått enormt moln som bosatt sig över mitt huvud just nu, fyllt av tråkigheter men jag VÄGRAR att inte försöka blåsa bort de och skina igenom. Fast jag har många och jobbiga beslut jag måste ta just nu för min ork är svajig så jag måste prioritera om lite..De är ju så att man kan inte ge utan att få åter eller hur mina vänner..

Är så underbart glad att jag har er som ger så mycket tillbaka fast jag inte fysiskt känner er alls. Men ni är så varma och goa. Tack kära för att ni finns...

Undrar om de blir nån jul iår och om tomten kommer......
                                                         
                                           


En underbar Andra Advent till er alla....

Kramar Lisa   22 kommentarer:

 1. Halloj vännen
  Ja du gråa moln finns de gott om,synd vi inte kunde ha en prata av sig dag:(de hade vi behövt.
  Hi hi ja flyga är ju inte så himlans kul,så jag förstår honom.
  Ha de så himlans bäst.
  Kramar Nettan

  SvaraRadera
 2. Nog kommer julen till dej ! Du har det så mysigt redan !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Åh, vad spännande för din son!
  Men förstår hans oro ( och din) inte lätt att släppa iväg "de små".

  De där molnen du nämner, visst är det jobbigt när man har saker som tynger en......men för det mesta så ordnar sig ju allt till det bästa ändå.

  Ha en fortsatt fin helg,
  kram Anneli.

  SvaraRadera
 4. Nej men, ska ni skicka iväg lille sonen till det stora landet? Inte många som blir kvar hemma hos er, haha. Alla försvinner till andra länder för jobb!!
  Skulle velat se er bägge i affärerna. Det hade varit en syn för gudar. Då hade den där flugan varit aktuell igen!
  Ha en fin kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 5. Hejsan gumman!
  Oj låter inte alls som om du mår bra. Men du ska veta att även om det ibland verkar mötkt och omöjligt så går alla grå moln bort så småning om och allt blir ljust igen.
  Klart att julen kommer till dig även om du inte orkar pynta lika vackert som förra året. Tomten kommer till alla snälla och det vet jag att du är så häng du upp en strumpa så löser sig resten ska du se.
  Kul och spännande för sonen att få jobba i det stora landet långt bort. Förstår att du är stålt.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 6. Hjärtat, förstår att du har det jobbigt! FK är inte lätta när man behöver dem. Men kämpa på så blir det nog bättre snart.
  Så roligt för sonen att ha fått jobb där över! Kommer han bara på planet så ordnar det sig.
  Ta hand om dig!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Börjar med att skicka en jätte bamsekram eftersom det känns som att du behöver en eller två, minst! FK har man ju hört en hel del historier om, hoppas det ordnar upp sig! Men vad spännande för sonen att åka till USA. Jag har själv bott där i lite över 1 år och tycker att det är ett trevligt land på många sätt och vis. Sköt om dig! KRAM /Helena

  SvaraRadera
 8. Halloj önskar dig också en bra andra advent! Låter inget vidare med FK.. Jag vet hur det känns att släppa iväg det käraste man har, min dotter åkte till USA på ett år när hon var 19 det var inte lätt kan jag lova men det går, allt går, det måste gå! Kram Annica.

  SvaraRadera
 9. En underbar andra advent önskar även vi dig. Här blåser vi utav bara sjutton så att ditt gråa moln försvinner, för du är en helt ljuvlig människa och du har verkligen inte förtjänat några gråa moln.

  Självklart väntar vi tålmodigt på utlottningen, den som väntar på något gott kan allt vänta lite till

  En kram till dig från oss

  SvaraRadera
 10. Usch vad tråkigt med fk vännen. Man har ju läst om så många som blir felaktigt bedömda av deras läkare utan att de ens fått träffa dem. Kul för sonen att åka iväg på uppdrag men som mamma är man väl både nervbös och mycket stolt kan jag tro.
  Ha en mysig andra advent.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 11. Usch, det låter inget vidare min vän. Önskar verkligen att det löser sig, på något vis!
  Förstår att du är en stolt mamma ;)
  Skickar så mycket värme och hopp som det går genom den svajiga cyberrymden!
  Kram Allis

  SvaraRadera
 12. Kikar in för att önska dig en fin andra advent och hoppas att dina gråa moln skingras.

  Kram kram

  SvaraRadera
 13. Hej finaste Lisa!
  Vilka vackra bilder du visar!! Här står jag mitt i flyttkaoset och känner inte mycket julstämning alls.. Men det ska väl hinnas med det också kan jag tänka mig.

  Ha en häärlig ny vecka och stor kram!

  SvaraRadera
 14. Hej fina Lisa ♥
  Det hörs att din kappsäck är tung just nu.. hoppas den lättar så småningom..skickar massor av kramar till dig!försök att samla kraft för att orka vidare ♥
  Jessica

  SvaraRadera
 15. Usch vad det låter tungt:( Hoppas det vänder snart ♥ Hoppas ditt paket har kommit fram?!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 16. Skall försöka förlåta för att dragningen inte blivit av än ;)

  Hoppas att allt snart lättar och att du kan gå vidare genom att må bra..

  Massor av kramar..
  Mia

  SvaraRadera
 17. Nää, vad taskigt, blir så arg när jag hör sånt.
  Se till att skingra tankarna så ofta du kan med ditt vackra hem och allt som hör till. För varje sekund man glömmer bort att oroa sig är kroppen och själen dig evigt tacksam.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 18. Nä, nu blir jag så jäkla arg och ledsen samtidigt, vad fasiken är det frågan om???????? Nu tror jag banne mig det är dags för uppor snart. Såhär får det bara inte gå till.
  Jag har en föreläsning i byrålådan, riktad till FK, dt är nog dags att ta fram den nu. Grr...

  BRA!!!!! Att du inte ger upp, ge dem aldrig det, lura dem tillbaka genom att ta vara på din energi och kraft vännen. Allt det jobbiga löser sig även om det inte känns så nu.

  Vad roligt för din son med en så spännande resa!!

  STOR VARM STÄRKANDE KRAM

  SvaraRadera
 19. Hej Lisa!
  Det låter inte alls kul med FK..hoppas det löser sig..desto mer spännande att sonen fått jobb i USA! Vid det här laget har han ju klarat av flygresan och är framme:)

  Sköt om dig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 20. Hej min goa vänn!!
  Blir så lessen när jag läser detta med FK...el rättare sagt..jag blir FÖRBANNAD!!!
  Ungf som när min yngsta blev sjukskriven...nänä..inga pengar...ditt sjukintyg..uppfyller..just det!!! Inte våra normer...blir galen!!!
  Som tur är...är läkaren bra..skrev ett utförligt intyg...oj då...var det så det var...!! Efter det kom pengarna. Varför skall dom alltid bråka??
  Förtroendeläk...det värsta är...att dom som sitter där och fattar beslut i ärendena...är i regel studenter..som tar detta jobb för att dryga ut sina studielån!!!
  Hoppas det snart löser sig!!!
  Se en liiiten ljusglimt..tänk på våren...då skall vi ses!!!!
  Kramar om...Annika

  SvaraRadera
 21. Så typiskt FK jag har inga goda erfarenheter med dom usch!!!!!!!
  Väntar med spänning!!!
  Kramar Lotta

  SvaraRadera
 22. FK kan dra ditt pepparn växer. Har väldigt dålig erfarenhet av dom.
  Klart din lille pojke klarar sej bra i det stora landet. Också blir han en erfarenhet rikare.
  Hoppas din gråa ryggsäck försvinner och ersätts med massor av sol. Kram

  SvaraRadera