torsdag 30 juni 2011

Men hur glad kan man få vara....

Hallojsing alla raraingar...
Snabbt och glatt litet inlägg.Vaknade av ett plingeling i mobilen. Och dröm om min förvåning, det var den helt otroliga Nettan (Vita Rosor) som var på väg till Clas Olssons i Sverige och undrade om hon skulle se efter en retroradio till mig. Ojojoj sååå glad jag blev. Hade ju legat sömnlös av vånda över att vimsa runt i det väldigt enkelriktade Oslo utan minsta känsla för väderstreck och gator. Ni anar inte hur vilse jag kan komma.
Så nu hålls tummen för att Nettan finner radiosar. Och vet ni vad mera då idag för vi åka hemmm. Oj så jag tjatar,hihi. Längtar ju hem till mina två fina bloggvinster också, så spännande de ska bli, paket. Nu ska jag skjutsa mannen till jobbet....


Ha de så bäst nu alla underbara goa darlingar
och TACK för alla söta inlägg...

Kramar Lisa

8 kommentarer:

 1. Håller tummarna...för att hon hittar den!!!Ha en underbar dag! Kram Annika

  SvaraRadera
 2. hallojsan Lisa
  De är klart nu, vi har en varsin fin retroradio vit vit vit hi hi
  Ha en skön dag
  Kramen Nettan

  SvaraRadera
 3. De är så snygga Claes Olssons, som jag grämer mig som köpte dyra originalet för de är ju precis lika snygga!

  Ni bor fantasiskt vackert du och Anette, Dalarna är så vackert men jag förstår att ni är hemmablinda och småtrötta på allt vad dalahästar heter ;)

  Ha en fin kväll!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Bra med fina vänner! Och jag håller med om Oslo. Jag och min man körde bil där för 8 år sedan när vi var ganska unga och hjälp säger jag bara! Vi hamnade fel hela tiden och in i tunnlar och ut och på enkelriktat och hej och hå! Vi skulle givetvis bo i en lägenhet mitt i smeten!! När vi skulle därifrån drog vi lott vem som skulle ta oss ut ur Oslo, för ingen ville vara den som körde!! Men roligt hade vi iallafall!!

  SvaraRadera
 5. Borta bra men hemma bäst...Ha det så skönt därhemma nu då!
  Ska nog titta efter den där radion jag me!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas du fick tag i en radio. Här i stan ligger CO så himla dumt till. Mitt inne i stan och svårt med parkeringar!! Och jag som inte är så glad i att parkera, hihi.
  Hoppas du får en skön helg och att dina vinster levde upp till förväntningarna.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Hoppas att du får din fina radio!

  Jag bor också en bit ifrån Clas Ohlsson.. Närmaste ligger i Gävle, tror jag.. och dit är det ju nästan 10 mil, inget man åker i en handvändning precis!

  Skrev en kommentar i din andra blogg förut.. men ser att det är denna som du använder!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 8. Grattis till avklarad kurs!!! Vad duktig du är! Och jag hoppas du får din radio nu, vilken gullig vän!! Att gå från svart till vitt är stort, stor kram till dig du fina bloggvän!!!

  SvaraRadera