söndag 29 maj 2011

ÄNTLIGEN , ÄNTLIGEN......

Hallojsan alla underbara...
Äntligen tillbaka i cyberspace som det verkar. Nån tekniknisse har visst fått till de till slut. Har tålmodigt försökt varje dag i flera dagar meeeeeen inte en chans. Tangenterna nästan glödde ett tag och jag med.
Jobbigt när man inte kan lägga kommentarer till er och får såna goa, varma själv. Men nu får vi hoppas att allt kommer funka eller hur..
Har varit i GTB hos svägerskan på en superduper helg. Mannen fyller ju år idag så vi tog en gohelg. Shoppade förståss, mannen överlycklig hittade en gammal, verkligt gammal bössa i en antikaffär. Glad ihågen vandrade han runt med den på vår shoppingtur. Hela pipan var framme,affären hade inget omslagspapper. Gissa om folk tittade på oss...Rånarligan

Åhhhh, vilka inredningsaffärer som jag hittade sen. Ska visa er några av fynden imorgon. På kvällen var det uteliv så nu värker kroppen från huvudet till tårna. Har till och med skavsår under fötterna, ni vet dansa i tre timmar när man inte gjort de på VÄLDIGT länge, de känns. Inte hjälpte det ju till så mycket att gästlägenheten hade fakissängar och morrande toa heller. Trött satte jag mig på toan som såg lite underlig ut. Hade en låda baktill. Men klockan tre på natten bryr man sig inte så mycket. Plötsligt morrade det till så jag kan lova att jag var fort ute i hallen igen. I och för sig var jag lite glad över det för då upptäckte jag att det inte fanns en gnutta papper i huset. Så vi fick ringa Mannens snälla syster och låna, kändes inte som om de kaffefilter som fanns var ett alternativ. Umm, äntligen sängen. Duns och stålgaller i ryggen. Det blev till att lägga flera av de tunna madrasserna på varandra och snällt maka ihop sig i en 90 säng. Tur att Fjompen var hemma med vår älskade dotter. Så nu ska det sovas .Ha de så gott alla godingar och jag har faktiskt läst alla era underbara bloggar även om jag inte kunnat kommentera. Ha en skön början på veckan....



Har ju varit Mors Dag också. Hoppas ni haft en
underbar dag alla ni mammor. Själv har jag
tänt ett ljus och tänkt på min underbara älskade
mamma som jag saknar enormt en sån här dag.
INGET ÄR SOM EN MAMMA. Var rädd om henne ni
som har en..

Tack alla söta, goa rara som lämnat
kommentarer. Blir så hjärtevarm.

Kramar Lisa

10 kommentarer:

  1. Kan tänka mig hur din tangentbord ser ut nu och dina fingertoppar värker..
    Förstår hur det känns när man inte riktigt kan kommentera eller blogga som man vill.
    Verkar som det stillat sig.
    Fin söt broderad tavla.
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Hihihi...kan tänka mig att du inte tyckte det var så skoj just i stunden utan papper och morrande toa men ganska skoj så här i efterhand.
    Verkar ju ändå att du är ganska nöjd med din helg i härliga gtb.
    Ha en bra start på veckan, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  3. Hallå Lisa!!
    Ja de va ett tag sen ... men så är de tydligen i datorvärlden..
    Spännande att se va du fyndat :)
    Ha de bäst
    Kramen Nettan

    SvaraRadera
  4. Härligt med en helg att bara njuta...trots sängar osv....haha.
    Håller med ännu en gång om blogspot...men hoppas som du..att det funkar nu!!
    Ha en fortsatt underbar måndag!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  5. Hej!du har överlevt helgen i af :=) åh så roligt att dansa all night long... Ha det bäst :) kramelikram Jessica

    SvaraRadera
  6. Nej, här har det varit tjall på allting känns det som. Först kom jag inte ens in på min blogg och sen är det kommentarerna. Får väl hoppas att någon kunnig ser över hela systemet snart. Kanske för många bloggar på det här stället?!

    Men det var ju inte det jag skulle skriva egentligen, haha. Har aldrig besökt dig tidigare och tyckte du hade en sån fin blogg. Dessutom tyckte jag om det där med "frelugan", vilket härligt ord på ett lugnt ställe. Hit kommer jag att återvända och jag ska lägga dig på min sida med en gång.

    Kram Elzie

    SvaraRadera
  7. Låter som ni har haft det mycket trevligt;) Ska bli kul att få se vad ni shoppat!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  8. Hihi! Antar att du fick VÄLDIGT bra rabatt i inredningsaffärerna med den kavaljeren...*fniss*
    Jag tänkte på din lilla kommentar hemma hos mig...vi kan ju byta bostad i sommar! Du får bo hos mig så kan jag låna ditt krypin i Norge - perfekt! ;)
    Ha en fin dag, vännen.

    Kram Emma

    SvaraRadera
  9. Ha, ha jag kan se mannen med bössan framför mig.

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Du undrade om det går att få tag i mina produkter (om du nu inte vinner utlottningen!) och det gör det förstås!:) Jag ser att du bor i Örebro. Där har jag en återförsäljare - Nice presenter. Men hon har bara tagit in en del av de handgjorda korten. Textil/disktrasor m.m kan du köpa direkt av mig om du vill! Kolla hemsidan www.annasideer.se och skicka ett mail om det är något du är intresserad av!
    Lycka till i dragningen...:)
    Kram Anna

    SvaraRadera