onsdag 30 mars 2011

Men hjälp....

Jag har drabbat av nån sorts sömnsjuka tror jag. Har ett konstigt bett, kan de va nåt ??? Skoja bara. Igår åkte vi till Norge och jag hann bara sätta mig i bilen så sov jag i nästan 33 mil, de är inte klokt.Stackars man se på en sovande fru som dinglar fram och tillbaka. Väl framme blev det sängen igen sen sov jag till 12 idag. Hur kan man bli såååå trött. Är det sommartiden eller... Ja inte vet jag men läskigt är det för inte ens om jag hade satt knappnålar i ögonlocken och intravenöst kaffe hade det hjälpt.
Nää slut på gnället, våren är på G så härligt så. Fåglarna sjöng så ljuvligt när vi klättrade upp för berget jag och Fjompen. Solen bara vräker ner sina strålar och man blir så glad. Ska försöka fiffa till det lite här i Norge nu när man ska vara här lite mera. Till mannens stora olycka är det nu snart slut på hans SKÖNA ungkarlsliv här...heheheheeeee
Har minsann börjat nästla mig in med min
vita mani här med...
Varmt tack till er alla goa underbara
vänner i Blogglandet som tassar in och
lämnar era avtryck. Ha de bara sååå
bäst godingar....

Kjempe klem Lisa

6 kommentarer:

 1. Hej vännen!!
  Åhhhhhh!! Vad fina saker och grejor du har!!
  Du är så duktig och gör så fint,verkligen en INSPIRATIONS SPRUTA FÖR MIG!! Tack!!Förra sommaren målade jag så gott som hela sommaren,,önskar att målar tagen kommer igen,,känner mig så LOJ,,om du förstår!!Är så kul bara man kommer igång!! Lycka till i Norge,,Gulliga du!! Massor med Kramizar från mig till dig!!

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Vackra bilder!!!
  Jag tycker man är mer trött nu än i höstas. Om det är för att man har ställt om klockan el vad det nu är.
  Ha en bra onsdag
  Soliga hälsningar
  Sussi

  SvaraRadera
 3. Hej Lisa
  De är samma här trött trött trött...
  Men de går nog över till slut ska du )
  Fint du gjort
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 4. Hej jag sover också är sååå trööötttt!!! Tror det är ljuset vi inte är vana med.
  Kram Annica.

  SvaraRadera
 5. Känner i gen det där. Vi åker ofta upp till Funäsdalen och det är inte ofta jag är vaken. Förstår inte hur mycket man kan sova, man känner sig inte riktigt utvilad. Vi skyller på att det varit för lång vinter. Hittade nyss dina bloggar så nu skall jag kolla runt ordentligt.

  Hälsningar
  Nettan

  SvaraRadera
 6. Du har med andra ord dubbelt upp då... tänk så mycket det går att göra, och vad fint det blir! Kram Marie

  SvaraRadera